SLIDEDRAIN LOGO SLUK BAD

TEAMET BAK SLIDEDRAIN

Stian Bongard Daglig Leder Slidedrain
mail stian bongard

STIAN KVARAN BONGARD

Daglig leder

BBA NTNUs Handelshøyskole
MSc NTNUs Entreprenørskole

Henning Patricksson Produktansvarlig Slidedrain
Mail Henning Patricksson

HENNING PHILIP PATRICKSSON

Produktansvarlig

BSc Maskiningeniør
MSc NTNUs Entreprenørskole

BAKGRUNN

Idéen bak SLIDEDRAIN™ kom fra håndverker Thomas Nygård. Thomas har jobbet med renovering av bad i over 25 år, og har latt seg irritere over dårlige slukløsninger og de grove konsekvensene som medfølger; vannlekkasjer og store reperasjonskostnader.

Sammen med sin partner Marius Wærnes startet de i det små på prosjektet om å realisere Thomas sin innovative løsning i 2016. Ved siden av sine daglige jobber var det derimot lite tid å ofre til utvikling av prosjektet, og det ble i den anledning tatt kontakt med Stian Kvaran Bongard og Henning Philip Patricksson, gjennom NTNUs Entreprenørskole i Trondheim.

Siden januar 2019 har Stian og Henning stått for utviklingen av både produktet og bedriften SLIDEDRAIN AS. Thomas og Marius er fortsatt delaktige i styringsmøter, og kommer stadig med verdifull bransjeinnsikt, og nye vinklinger på hvordan produktet kan være. Kombinasjonen av erfarne, faglærte håndverkere, og entreprenørskapsstudenter med tverrfaglig bakgrunn har vist seg å være svært verdifullt.

UTVIKLING

Sept. 2016

Thomas skisserer idé om sluket

Jan. 2019

Stian & Henning engasjeres

Jan. 2017

Patentsøknad levert

Jun. 2019

Innvilget støtte til utvikling fra IN

Sept. 2019

Prototyping og testing

Mai. 2020

Innvilget støtte fra Forskningsrådet og IN