SLIDEDRAIN

SLIDEDRAIN tildeles designprisen DOGA-merket Nykommer!

"Slidedrain er svært gjennomarbeidet og godt presentert, fra hvordan de reduserer klimaavtrykket i produksjonen, til fokuset på brukervennlighet og enkel installasjon. Dette er rett og slett produktdesign av imponerende kvalitet."
Slidedrain Model K tildeles DOGA-merket Nykommer

SLIDEDRAIN tildeles designprisen DOGA-merket Nykommer!

Slidedrain Model K tildeles DOGA-merket Nykommer
"Slidedrain er svært gjennomarbeidet og godt presentert, fra hvordan de reduserer klimaavtrykket i produksjonen, til fokuset på brukervennlighet og enkel installasjon. Dette er rett og slett produktdesign av imponerende kvalitet."
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vi er veldig stolte over å kunne annonsere at Design og Arkitektur Norge (DOGA) har tildelt prosjektet Slidedrain deres designpris DOGA-Merket Nykommer. Denne prisen omtales som Norges viktigste utmerkelse for studenter og nyetablerte innen design og arkitektur!

Utdelingen av prisen foregikk som et digitalt arrangement ledet av Jenny Skavlan og Administrerende Direktør i DOGA, Tor Inge Hjemdal. I videoklippene under finner du først hele prisutdelingen, og så et utdrag som omtaler Nykommerene.

Les om oss på DOGA sine egne sider

Nylige innlegg