Slidedrain

SLIDEDRAIN AS blir med i det trondheimsbaserte akseleratorprogrammet til 6AM

6AM er en av SIVAs nasjonele inkubatorer og akseleratorer, og er basert i Trondheim. De kjører i gang med sin første runde med akseleratorprogram, der SLIDEDRAIN AS er blant de 6 bedriftene som er tatt opp.
SLIDEDRAIN AS blir med i 6AM Accelerator

SLIDEDRAIN AS blir med i det trondheimsbaserte akseleratorprogrammet til 6AM

SLIDEDRAIN AS blir med i 6AM Accelerator
6AM er en av SIVAs nasjonele inkubatorer og akseleratorer, og er basert i Trondheim. De kjører i gang med sin første runde med akseleratorprogram, der SLIDEDRAIN AS er blant de 6 bedriftene som er tatt opp.
Facebook
LinkedIn
Email

SLIDEDRAIN AS har blitt tatt opp i 6AM Accelerator; et Trondheimsbasert inkubator- og akseleratorprogram med støtte fra SIVA, Trondheim Kommune, Sparebanken 1 SMN og Trøndelag Fylkeskommune. Selve programmet styres av Thor Richard Isaksen, Vetle Krogstad og Alla Zaytseva, samt styret fra deres hovedeier, T:Lab.

Programmet går ut på at man over “6 Amazing Months” får skreddersydd kursing, mentorering, ressurstilknytning og eller rådgivning for å hjelpe bedriften til å vokse og valideres i markedet. For SLIDEDRAIN sin del vil dette bety å få bistand til å bli klare for investeringer, blir knyttet med relevant næringsliv og investorer, få råd om hvordan jobbe mot grossister og entreprenører, samt støtte til alt fra aksjonæravtaler til søknadsskriving.

I forbindelse med oppstarten av akseleratoren publiserte også Shifter.no en artikkel om oss.
Her er et lite utdrag:

Målet er å være på markedet med første versjon av SlideDrain i løpet av våren 2021.

– Men vi har lært at ting tar tid med hardware, så det kan alltid komme noen overraskelser. Jeg trodde vel for øvrig heller aldri at det var gulvsluk jeg skulle jobbe med da jeg startet på NTNUs Entreprenørskole tilbake i 2018, men dette var et helt unikt konsept med en mulighet til å lære masse og få til noe selv.

– Det faktum at Henning og jeg har mulighet til å jobbe med SlideDrain på tilnærmet fulltid i dag, er takket være tilliten vi har fått fra Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Så selv om vi vet at hardware kan være svært krevende, så er vi så priviligerte at vi har vi mange forutsetninger for å lykkes, noe vi arbeider for hver eneste dag.

– Hvorfor valgte dere å bli med på en akselerator?

– Vi er kun to personer som arbeider med alle aspekter av produkt- og forretningsutviklingen. Da er det svært gunstig å kunne støtte seg på erfarne ressurser som tidligere har vært med på en del av de utfordringene og prosessene vi nå står overfor.

– Mer konkret skal vi blant annet arbeide med å sette opp et profesjonelt apparat rundt selskapet, samt utarbeidet en definert finansieringsstrategi og salgsplan. Sistnevnte er vi allerede i gang med sammen med ScaleupXQ, i regi av 6AM.

Les resten av artikkelen på Stifter sine egne sider

Nylige innlegg