SLIDEDRAIN

Prosjektet SLIDEDRAIN tildeles tilskudd for kommersialisering fra Innovasjon Norge

Prosjektet SLIDEDRAIN MODEL K tildeles støtte fra Innovasjon Norge sitt Kommersialiseringstilskudd. Dette støtten vil bidra til utviklingen av høykvalitets-prototyper som skal testes på SINTEF sitt Våtromslaboratorie.

Prosjektet SLIDEDRAIN tildeles tilskudd for kommersialisering fra Innovasjon Norge

Prosjektet SLIDEDRAIN MODEL K tildeles støtte fra Innovasjon Norge sitt Kommersialiseringstilskudd. Dette støtten vil bidra til utviklingen av høykvalitets-prototyper som skal testes på SINTEF sitt Våtromslaboratorie.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Prosjektet Slidedrain Model K tildeles finansiell støtte gjennom Innovasjon Norge sitt Kommersialiseringstilskudd. Dette støtten vil gjøre at vi kan videreutvikle produktet og lage prototyper av høy kvalitet. Formålet med disse prototypene er å få testet funksjonalitet, få ytterligere tilbakemeldinger fra rørleggere og entreprenører, og ikke minst å få testet ytelsen til sluket opp mot krav fra Norsk Standard (NS-EN 1253-1). Disse testene utføres av SINTEF sitt Våtromslaboratorie, og er tilsvarende tester som gjennomføres under en produktsertifisering. 

Det vi i hovedsak ønsker å teste er tetthet mellom øvre og nedre del av sluket, der det er et krav om å tåle 10 kPa trykk i 15 minutter. Videre vil vi også teste trykk- og lukttetthet for vannlåsen og setet den sitter i i slukpotta. 

SLIDEDRAIN MODEL K - Prototype 1

For utfyllende info om standarden og testene, følg denne linken:
https://www.standard.no/no/Nettbutikk/produktkatalogen/Produktpresentasjon/?ProductID=742803

Du kan lese mer om tilskuddsordningen her:
https://www.innovasjonnorge.no/no/tjenester/oppstart-av-bedrift/oppstartfinansiering/kommersialiseringstilskudd/ 

Nylige innlegg