SLIDEDRAIN

VVSForum.no – Utvikler fleksibelt gulvsluk som skal redusere risiko for installasjonsfeil

Fagmagasinet på nett, VVS Forum, skrev en artikkel om oss i Slidedrain. "- Vi har fjernet behovet for klemring og lagt til rette for en betydelig enklere og mer tidsbesparende installasjonsprosessen for håndverkerne..."
VVS Forum skriver om slidedrain gulvsluk

VVSForum.no – Utvikler fleksibelt gulvsluk som skal redusere risiko for installasjonsfeil

VVS Forum skriver om slidedrain gulvsluk
Fagmagasinet på nett, VVS Forum, skrev en artikkel om oss i Slidedrain. "- Vi har fjernet behovet for klemring og lagt til rette for en betydelig enklere og mer tidsbesparende installasjonsprosessen for håndverkerne..."
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

– Vi har tatt tak i at en så stor andel av vannskader på våtrom er grunnet overgangen fra gulv og membran, til sluk, og ofte som et resultat av feilinstallerte sluk. På bakgrunn av dette har vi satt oss inn i hvilken del av koblingen mellom sluk og gulv som er mest kritisk, og hvilke uro-momenter man kan møte på under installasjon. Som resultat utvikler vi nå et sluk som skal være så brukervennlig som overhodet mulig, sier Henning Patricksson, produktansvarlig i Slidedrain, og sluttstudent på en tverrfaglig mastergrad i forretningsutvikling ved NTNU School of Entrepeneurship.

Overtok halvferdig produktidé
Med-gründer Stian Bongard har bakgrunn fra økonomi og Patricksson har bakgrunn som maskiningeniør. Som en del av masterstudiet utvikler de nå et gulvsluk for våtrom, med en unik, patentert teknisk løsning. Idéen bak sluket kommer fra håndverker Thomas Nygård som har jobbet med renovering av bad i over 25 år, og har latt seg irritere over dårlige slukløsninger og konsekvensene som medfølger.

– Første året på NTNUs Entreprenørskole søkte vi etter problemer eller teknologier vi kunne kommersialisere, og vi kom da i kontakt med Nygård og Wærnes som hadde sett mange problemer med installasjonsfeil på sluk. De hadde allerede tenkt på mulige løsninger for et «idiotsikkert» sluk, men trengte hjelp til å utvikle produktet og bedriften videre. Selv om vi har fult mandat til å gjøre det vi ønsker i dag, gir fortsatt Nygård og Wærnes nyttige innspill basert på deres erfaringer, sier Patricksson.

Les resten av artikkelen på VVSForum sine egne sider

Nylige innlegg