SLIDEDRAIN

SLIDEDRAIN AS tildeles 1 Million Kroner fra Norges Forskningsråd!

Forny STUD-ENT er en prosjektstøtteordning til studentdrevne forretningsideer. I våres ble det utdelt 1 MNOK til 20 ulike oppstartbrdrifter. Blant disse var SLIDEDRAIN AS en av de heldige bedriftene!
Slidedrain tildeles 1MNOK fra Forskningsrådet

SLIDEDRAIN AS tildeles 1 Million Kroner fra Norges Forskningsråd!

Slidedrain tildeles 1MNOK fra Forskningsrådet
Forny STUD-ENT er en prosjektstøtteordning til studentdrevne forretningsideer. I våres ble det utdelt 1 MNOK til 20 ulike oppstartbrdrifter. Blant disse var SLIDEDRAIN AS en av de heldige bedriftene!
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Forny STUD-ENT er Forskningsrådets nasjonale konkurransearena hvor studenter i samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner kan søke om prosjektstøtte til studentdrevne forretningsideer. Ordningen er tiltenkt unge mennesker i starten av karrieren som ønsker å teste ut egne gründer- og entreprenørskapsevner.

– Mer gründermentalitet vil hjelpe Norge gjennom omstillingen som vi vet vi skal igjennom. STUD-ENT skal styrke entreprenørskapskulturen ved universitetene og høgskolene. Klimakrisen og koronakrisen aktualiserer dette mer enn noen gang. Jeg synes det er inspirerende og spennende å se at neste generasjon tenker stort, sier næringsminister Iselin Nybø.

I våres ble det utdelt 1 MNOK hver til 20 ulike oppstartsbedrifter over hele landet. Blant disse 20 var SLIDEDRAIN AS, med deres prosjekt som omfatter kommersialisering av “innovative gulvsluk som tilrettelegger for en enkel, rask og sikker installasjon”.

Dette bidrar til at Stian og Henning kan gå i full jobb i egen bedrift etter de i Juni 2020 fullførte sine masterstudier. Videre vil det også være med på å finansiere utvikling av produksjonsverktøy og klargjøring for sertifisering av SLIDEDRAIN. Dermed vil slukene være et stort steg nærmere å finnes i hyllene hos din lokale VVS-grossist.

For mer info, og oversikt over prosjektene som blir tildelt støtte, se denne linken:
https://www.forskningsradet.no/om-forskningsradet/pressekontakt/pressemeldinger/2020/20-studentgrundere-far-inntil-1-million-kroner-hver/

Nylige innlegg